Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruikt van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

Nieuws

Zoveel meer dan een logomat

20 april, 2018

Zoveel meer dan gewoon een logomat

Creatieve en alternatieve mogelijkheden van een gepersonaliseerde logomat

Wat is het eerste dat in je opkomt als ik zeg: “logomat”? Ik durf te wedden dat je denkt aan een entreemat of een deurmat, toch? Oké, sommige zullen aan chocolade denken en dat dat is ook prima, chocolade is altijd een goed antwoord. Het klopt dan de meeste logomatten bij een entree liggen, maar er zijn veel leuke alternatieven voor deze “deurmat.”

Ja, je kun er een logo opzetten of je bedrijfsnaam of je wilt misschien wel een felroze mat.  Maar ik ga je vertellen dat je alles kunt printen op een logomat. Alles! Uiteraard kun je een eigen ontwerp printen, maar wist je dat wij ook de mogelijkheid hebben om 3D afbeeldingen te printen en zelfs foto’s? Dit betekent dat je de mat voor veel meer dingen kunt gebruiken. Denk er maar eens over na! Print een foto van je hond en jij, al spelend in de zonsondergang op een warme zomeravond. Of photoshop je gezicht over dat van Rose terwijl Jack je stevig vasthoudt op de Titanic..

En waarom genoegen nemen met een rechthoekige mat? Laat het creatieve beest in je los en maak van onze logomatten cirkels, halve manen of bogen! Het gebruik van een logomat zou eindeloos kunnen zijn, net als mijn liefde voor honden en koekjes (niet voor hondenkoekjes.)

Vind je het nu moeilijk om jezelf als Rose op de Titanic te zien dan heb ik nog wel een paar andere ideëen voor je:

Het meest voor de hand liggend: een entreemat met logo

Een logomat om je bedrijf te promoten nodigt klanten uit om naar binnen te gaan en geeft meteen  een professionele uitstraling. Daarmee is de logomat ideaal voor winkels, supermarkten, hotels, bakkerijen, speciaalwinkels en meer.. Kijk eens naar de paarse mat hieronder: Erg paars, erg in het oog springend, I love it!

Logo Imperial


Welkomstmat voor VIP’s: een mooie boodschap voor speciale gasten

Hieronder een mooi voorbeeld van een logomat die gebruikt wordt om VIP gasten welkom te heten bij het inchecken. Ideaal voor gebruik in hotels, receptiebalie’s, luchthavens, zakelijke entrees of wachtruimtes.

VIP Logo mat 1


Een mat om de richting aan te geven: Help klanten te vertellen waar ze naartoe moeten

Bewegwijzering boven je hoofd kan het menu blokkeren en ziet er vaak rommelig uit. In plaats daarvan kun je een logomat gebruiken met een geprinte bewegwijzering. Goed zichtbaar op de vloer en je kunt er “bestel hier” of “betaal hier” op printen terwijl je aan merkpromotie doet. Ideaal voor bakkerijen, restaurants, koffiebars, lunchrooms, fastfood restaurants, supermarkten, bioscopen en winkelcentra.

Logo mat richting


Beursmat: Verander je beursvloer in een plaats voor demonstraties van producttoepassingen

Je kunt een logomat gebruiken om een productapplicatie te laten zien of print een parkeerplaats voor verschillende soorten voertuigen. Print je bedrijfslogo groot op de mat en laat een grote indruk achter. Je merk en product zullen extra veel aandacht krijgen!

Logo mat beurs


Promotie- of sponsormat: Creëer een promotionele kans met je olie-absorberende mat

Verander je tijdelijke vloerbescherming tijdens een motorcross of race evenement naar een promotiekans of extra sponsorplaatsing. Heel tof! Ideaal tijdens racedagen, motorfiets evenementen, autoshows en sponsorevenementen.

Logo mat motor


Laat mensen versteld staan met een 3D afbeelding op je logomat

Voor die echte “WAUW” factor kun je kiezen voor een optische illusie in 3D. Deze matten springen in het oog en zijn goede plaasten om leuke gesprekken te voeren. Ideaal voor winkels, feestjes, café’s, bioscopen, eigenlijk overal waar je met mensen in gesprek wilt gaan.

Logo mat 3D 1Logo mat 3D 2


VIP welkomstmat: Heet uw gasten welkom met een elegante entreemat bij een privé-jet of jacht

U kunt een persoonlijke logomat gebruiken om de toegang tot een privéjet nog luxueuzer te maken. Het is een geweldige kans om uw merk te presenteren nog voordat de VIP-gasten aan boord komen. (uiteraard heb ik er zelf ook één voor mijn privé-jet). Zeer geschikt voor het gebruik op boten, jachten, veerboten, privéjets, en commerciële vliegtuigen.

VIP Logo mat 2


Jubileummat: Een blijvende herinnering iedere keer als je naar binnen loopt

Wil je naar beneden kijken en iedere dag je geliefde zien? Waarom maak je dan geen persoonlijke mat met een jubilieum- of trouwmoment? Staar naar beneden en herriner je dat speciale moment steeds weer opnieuw. Heel romantisch! Ideaal voor jubilea, verjaardagen, valentijnsdag, of ieder ander moment dat speciaal voor jou is.

Logo mat wedding


Laat je skills zien: Gebruik een mat als startpunt voor een spel of een behendigheidstoernooi

Wat denk je van een logomat die je kunt gebruiken bij sportactiviteiten?  Bijvoorbeeld, zoals hieronder zichtbaar, een plaats om je skills te laten zien. Je kunt zeer gemakkelijk gebieden markeren om je vaardigheden te testen of markeer de grenzen in sporten zoals cricket, indoor hockey of andere sportactiviteiten.

Logo mat skills


Veiligheidsmat: Zorg ervoor dat iedereen weet welke gevaren er op de loer liggen

Veel mensen kijken tijdens het lopen naar de grond. Daarom is een gepersonaliseerde logomat een goede manier om de aandacht te vestigen op gevaarlijke situaties. Denk hierbij aan plaatsen zoals een magazijn, productielijnen of productiefacaliteiten.  

Logo mat safety


Een promotieplaats om een merk in je winkel extra aandacht te geven

Ben je op zoek naar een manier om meer aandacht aan een merk of product te geven zonder het te overdrijven? Een logomat dat je kunt plaatsen onder een product is een goede manier om met weinig ruimte toch aandacht te vragen. Op de foto hieronder staan 3 logomatten, kun jij ze alle drie vinden? Ideaal voor het gebruik in winkels, supermarkten, kledingwinkels, speelgoedwinkels en in de showroom bij een auto- of motordealer.

Logo mat in shop


Koffiemat: Wijdt een logomat aan dat ene ding in je leven dat er altijd voor je is.. KOFFIE!

Zorg ervoor dat iedereen weet dat koffie het belangrijkste in de wereld is! Plaats een logomat aan de voorkant van je koffieautomaat, waterkoeler of drankenmachine om het morsen op te vangen en te voorkomen dat mensen uitglijden op een natte vloer. Ideaal om te gebruiken in koffiewinkels, café’s, restaurants, lounges, wachtruimtes of gewoon thuis.

Logo mat coffee


Een speelmat: Print een spel op een mat en gebruik het om kinderen mee te entertainen

Je kunt een logomat bedrukken met verschillende spellen, denk hierbij aan een racebaan, een stad, een poppenhuis, ganzenbord, twister, hinkelen, het alfabet en cijfers voor actief leren of bedenk zelf een leuk spel. Ideaal voor peuterzalen, kleuterscholen, basisscholen, lagere scholen of bij de naschoolse opvang.

Logo mat playground


Mat voor de maat: Print schoenmaten op de logomat om je klanten de juiste maat te helpen kiezen

Print verschillende schoenmaten op je logomat en help je klanten de juiste maat schoenen te kiezen. Ideaal voor schoenenwinkels en warenhuizen.

Logo mat shoe size


Mat met kunstwerk: show je creatie daar waar iedereen het kan zien!

Waarom print je dat kunstwerk waar je zo gek op bent niet op een logomat zodat iedereen het kan zien? Gebruik je favoriete klassieke kunstenaar of maak een eigen creatie. Ideaal als entreemat, in een winkel, kunstgallerij, expositieruimte of om cadeau te geven.

Logo mat art


Ik moedig je aan om creatief te zijn! Neem geen genoegen met een logomat als entreemat, maar verbreedt je horizon, haal het maximale uit je leven en bestel.. een cirkel!

Bij Matten.nl gebruiken we een technologie die het mogelijk maakt om een logomat te printen met hoge resolutie. Hierdoor zijn we in staat om complexe logo’s te printen. Maar ook: schaduweffecten, 3D effecten en foto’s met ongelimiteerde kleurencombinaties. Printen met fotokwaliteit produceert levendige, stabiele kleuren met prachtige zwarttinten voor een hoog contrast en vloeiende overlopen voor oneindige schaduweffecten. Het resultaat is een uitzonderlijke afdrukkwaliteit om je ontwerp écht op te laten vallen.

Om meer te weten te komen nodig ik je uit om naar ons assortiment logomatten te kijken.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de klantenservice van Matten.nl. Bereikbaar op nummer 0787600707 of via klantenservice@matten.nl