Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruikt van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

Nieuws

De Logo Imperial™ - De ultieme maatwerk logomat

10 oktober, 2016

Logomatten zijn het bestverkochte product op matten.nl, en daar zijn we best trots op. We hebben een ruime keuze aan soorten matten, kleurenmogelijkheden, afmetingen en designkunsten. Het team van matten.nl is ook altijd nieuwsgierig naar het eindresultaat. Wij zijn trots op onze logomatten.

Wanneer het erop aankomt dat de logomat bij de voordeur van het bedrijf komt de liggen zorgen wij voor een drietal punten:190-Logo-Wasbaar

  1. Het verwelkomt (en verbluft) uw klanten, gasten en zakelijke relaties
  2. De mat absorbeert vocht en schraapt schoenen schoon (we weten dat het belangrijk is je entree schoon te houden)
  3. Het voorkomt glij en valpartijen bij de ingang

Wij begrijpen dat dit belangerijk is voor u, dus is het net zo belangrijk voor ons.

De Logo Standard™, Logo Washable™ (zie foto hieronder), Logo Brush™, en de Logo Superior™ logomatten hebben al de bovengenoemde eigenschappen, en elke mat heeft zijn eigen geschikte hoeveelheid dagelijkse voetjes.

En aangezien het nooit genoeg is, presenteren wij met trots (wij vinden hem echt heel mooi) de nieuwe Logo Imperial™!

Maar wat is er zo anders aan de Logo Imperial™?

De Logo Imperial™ combineert een hoge printkwaliteit met een hoge absorptiecapaciteit. Hij drinkt 4 liter water per vierkante meter! Om nog maar een beetje extra op te scheppen over deze nieuwe aanwinst, hij is ook nog getest voor brandveiligheid. Uiteraard heeft hij de test glansrijk doorstaan en mag hij zich nu titelhouder benoemen van brandklasse Bfl-S1.

In combinatie met fantastische printkwaliteit en gigantisch veel kleuren, kun je er zeker van zijn dat we een prachtige logomat maken met uw logo.

Uit welke maten kunnen we kiezen?

Als u al bekend bent met de Logo Superior™, zult u blij verrast zijn dat we precise dezelfde afmetingen hebben voor de Logo Imperial™. U kunt kiezen uit standaard afmetingen of we zorgen voor op maat gemaakte matten.

Standaard maten Maatwerk
  • 60 cm x 90 cm
  • 135 cm x strekkende lengte in cm
  • 90 cm x 150 cm
  • 150 cm x strekkende lengte in cm
  • 120 cm x 180 cm
  • 200 cm x strekkende lengte in cm

Indien gewenst kunnen we de matten ook volledig op maat maken. Bel de klantenservice even op en geef de exacte afmetingen door. Zij zorgen ervoor de mat precies naar wens is met logo en afmetingen.

Onze kwaliteitsbelofte naar u

Net als alle andere matten op matten.nl, worden er geen verzendkosten binnen Nederland gerekend voor de Logo Imperial™. Het maakt niet uit hoe groot, klein, hoeveel matten het zijn, de verzending is gratis. En nadat we hem hebben verzonden, wordt de mat de volgende werkdag geleverd.199-Logo-Imperial-Logomat

De Logo Imperial™ is van het merk Notrax®, dus hoge kwaliteit en expert vakmanschap staan vooraan.

Bestel uw mat hier!