Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruikt van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

Nieuws

15 april, 2020

Nu de lente officieel is begonnen is er voor de groene vingers onder ons weer werk aan de winkel of beter gezegd tuin. Van kweker tot particuliere tuinder en hovenier: allen zijn ze weer in de weer met het verzorgen en klaarmaken van plantjes voor het bloei en groeiseizoen. Wie zijn tuin en moestuin mooi wil hebben en in de zomer de vruchten ervan wil plukken, zal nu wat tijd, aandacht en liefde moeten investeren in zijn stukje grond. 


31 maart, 2020

Zoals velen van jullie werk ik sinds kort ook vanuit thuis. Ik ben positief verrast en blij met hoe snel we ons hieraan hebben aangepast. Daarnaast is de positieve impact op de luchtkwaliteit rond de wereld in zo een korte tijd, samen met de barmhartigheid van mensen iets wat mij hoop geeft in deze tijden. 

Thuiswerken gaat verassend goed en met behulp van de volgende tools en gewoontes haal je er het meeste uitOnderstaande tips zullen je helpen om een productieve werk flow thuis op te zetten. De tips zijn ingedeeld in de volgorde van een gemiddelde werkdag en gebaseerd op je “normale” routine. Hierdoor zijn de tips werkbaar en kan je er gemakkelijk een gewoonte van makenJe doet tenslotte wat je normaalgesproken doemaar dan in een net wat andere setting. 


20 april, 2018

Wat is het eerste dat in je opkomt als ik zeg: “logomat”? Ik durf te wedden dat je denkt aan een entreemat of een deurmat, toch?

Lees snel verder voor de leukste logomat toepassingen! 


21 februari, 2018

De eerste stap binnen, dat is de tijd die je krijgt om een eerste indruk achter te laten. En niets is zo belangrijk als die eerste indruk, je hebt tenslotte maar één kans voor een eerste indruk. Daarom zou het prettig zijn als je meteen een verpletterende indruk maakt. En dat kan. Met een logomat.
Maar er zijn verschillende logomatten te krijgen, dus ga ik je helpen kiezen.


20 februari, 2018

Je hebt misschien al eens gehoord van zit-sta bureau’s en de verbazingwekkende voordelen die het heeft om de overstap te maken van zittend werken naar staand werken. Helaas profiteer je niet van alle voordelen als je dat verkeerd aanpakt.  

Heb je al een standpunt (snap je?) ingenomen door over te schakelen naar een zit-sta bureau? Dan heb je de eerste stappen gezet naar een betere gezondheid. Maar, staan op harde vloeren of te lang staan zonder pauzes is ook niet goed voor je lichaam. Zet nu niet meteen je zit-sta bureau bij het grofvuil, de bijeffecten die lang zitten met zich mee brengen zijn namelijk nog veel slechter.


11 oktober, 2017

Maandagochtend, rond 9 uur. Barista’s zijn hard aan het werk om klanten te voorzien van hun eerste extra grote dubbele espresso’s (wat op zichzelf al een heroïsche daad is). Met al die haast en in drukke periodes is een ongelukje snel gemaakt. Kopjes, glazen of borden die op de grond vallen kunnen de vloer gevaarlijk glad maken.

Schoonmaken is tijdrovend en kan een negatief effect hebben op de klantbeleving. In een wereld waarbij de klant koning is kan het zelfs de verkoop beinvloeden. 


28 september, 2017

Onze Facebook pagina is verbeterd.

Kom snel kijken op https://www.facebook.com/matten.nl/

 Social media is niet meer weg te denken uit de online wereld en bij Matten.nl dragen wij social media een warm hart toe. Daarom hebben we onze Facebookpagina aanzienlijk verbeterd.

 

 


10 januari, 2017

Een indrukwekkende eerste ontmoeting en een fascinerend entree. Dat is de grootste reden waarom klanten een logomat bestellen op Matten.nl. Daarnaast houdt het de vloeren schoon en droog gedurende de dag, dit scoort natuurlijk ook punten.

We hebben door de jaren heen de meest gave designs gezien in alle bedenkbare vormen en maten. Van grappige welkomsteksten tot zeer chique designs en van het promoten van nieuwe producten op vakbeurzen tot een schaakpatroon voor in het klaslokaal.

Maar een techniek hebben we nog niet eerder gezien, het 3D effect op een logomat. En Matten.nl is niet vies van een uitdaging..


10 oktober, 2016

Logomatten zijn het bestverkochte product op matten.nl, en daar zijn we best trots op. We hebben een ruime keuze aan soorten matten, kleurenmogelijkheden, afmetingen en designkunsten. Het team van matten.nl is ook altijd nieuwsgierig naar het eindresultaat. Wij zijn trots op onze logomatten.


5 september, 2016

Bij Matten.nl krijgen we regelmatig de vraag of het beter is om een mat te kopen of te huren. Als ervaren leverancier van matten, geloven wij dat kopen de meest economische oplossing is. Nu zou je denken, dat moeten ze wel zeggen bij Matten.nl.


29 augustus, 2016

Wannneer we het hebben over entreematten voor binnen en buiten, is het welbekend dat de juiste entreemat voorkomt dat er stof en zand naar binnen wordt gelopen. Dit verminderd ook de schoonmaakkosten en houdt een entree schoon en representatief ook tussen de schoonmaak rondes door. Wat is minder bekend is, is dat wij een systeem hebben die de binnen en buiten matten met elkaar integreren in een systeem.


2 februari, 2016

Matten.nl probeert het bestelproces zo eenvoudig mogelijk te maken. Hieronder vind je een samenvatting van alle stappen van het bestelproces van een logomat.

Mocht er iets niet duidelijk zijn, aarzel niet en neem contact met ons op. Onze ervaren medewerkers staan je graag ter woord. U kunt de matten.nl team bereiken op 078 760 07 07 of door een e-mail te sturen naar klantenservice@matten.nl.


19 januari, 2016

Niets is zo vervelend als dat de vloer in de hal van de receptie of je bedrijf onder de vieze voetstappen zit. Het heeft buiten geregend of gesneeuwd en het bezoek of de medewerkers moeten toch naar binnen. Moet de vloer weer gesopt worden.


En wat te denken dat iemand, omdat hij zijn schoenen niet droog kan maken op de buitenmat, binnen uitglijdt?


Helaas zijn deze problemen met slecht weer niet tegen te houden. Of toch wel?


6 juli, 2015

Na wekenlang zwoegen, zweten en overwerken is het eindelijk zo ver: het project voor een grote opdrachtgever is af. Het enige wat nu nog te wachten staat is de projectpresentatie bij jou op kantoor. Ben je er klaar voor? Kleding, check. Presentatieruimte, check. Eventuele lunch, check. Het lijkt alsof je alles geregeld hebt! Of toch niet?

In het begin van de middag ontvang je de belangrijke opdrachtgevers in de entree van het gebouw. Doordat het die dag flink geregend heeft, is er een patroon van modderige voetstappen op de grijze vloertegels ontstaan. De normaal zo mooie entree van het gebouw ziet er opeens uit als een gevaarlijk parcours naar de omliggende ruimtes. En of het niet erger kan: één van je gasten zet en stap en glijdt uit!

 

Wat zijn de oplossingen? Dat wordt in dit artikel beschreven!


12 juni, 2015

Op 03 april 2015 meldden diverse Nederlandse media dat op een boerderij in het Brabantse Milheeze de vogelgriep was uitgebroken. De aanwezige 12.000 kippen waren mogelijk besmet en zijn daarom direct geruimd. Dit was de zesde uitbraak in Nederland in enkele maanden tijd.


9 juni, 2015

Herken je de sfeer in zwembaden? Water, een onmisbaar element in zwemgelegenheden, draagt bij aan het enthousiasme van kinderen en hun ouders.  Het plezier spat er in deze ruimtes letterlijk en figuurlijk van af, maar kent helaas ook een keerzijde. Vaak brengen zwembaden veel risico’s met zich mee, zoals ongezond zwemwater, onvoldoende veiligheidsmaatregels en… valpartijen door uitglijden!