Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruikt van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

Matten.nl

Uw professionele matten leverancier

matten.nl heeft een groot assortiment aan gespecialiseerde industriële, professionele en commerciële matten. U kunt dus zeker van zijn dat wij de juiste mat hebben voor elke toepassing. Wij leveren elke mat gratis naar de u gewenste bestemming binnen Nederland meestal binnen 24 uur.

Matten voor professioneel gebruik

matten.nl werkt direct met de fabrikant om de grootste assortiment matten te bieden tegen de beste prijzen.  Kies uit antivermoeidheidsmatten, veiligheidsmatten, anti-slip matten, hygiënische matten, las matten, ESD anti-statische matten en nog veel meer specifieke matten en de bijbehorende accessoires. Daarnaast heeft matten.nl een grote selectie aan entreematten, deurmatten, rubbermatten, schoonloopmatten, logomatten, vuil schrapende- en absorberende matten. Voor elke toepassing en intensiteit (gebruik) de juiste mat.

Matten op maat direct van de leverancier

Heeft u een oplossingen op maat nodig? Wij bieden modulaire systemen, tegels, per strekkende meter en maatwerk.  Maatwerk wordt direct bij de fabrikant besteld en vanuit de fabrikant geleverd voor een snelle levering.   

Onze matten experts

Met meer dan 20 jaar ervaring in de matten branche, weten we bijna alles over matten om u te kunnen adviseren over de beste mat voor uw applicatie.  Plus, als u niet tevreden bent met de mat, kunt u deze retouren of vervangen met onze 365-dagen retour service. En dan hebben we nog niet eens gesproken over de scherpe prijzen, uitstekende service, snelle levering en gratis transport. Dus, als u een mat koopt van matten.nl, dan weet u dat u de juiste mat hebt gekocht!

Matten.nl | uw professionele matten leverancier

Matten.nl is onderdeel van Place2Space™

Matten.nl is een dochterbedrijf van Place2Space BV. Met meer dan 20 jaar ervaring in de matten branche. Place2Space™ is een gespecialiseerde leverancier van matten in Europa met meerdere vestigingen in Nederland, Frankrijk en Engeland en binnenkort ook Duitsland.

Vestigingsadres Place2Space B.V.
Achterzeedijk 57-1
2992 SB Barendrecht
The Netherlands

E-mail info@place2space.com

Statutair gevestigd
Bergen op Zoom


IBAN: NL70INGB0006568473

VAT NL8541.99.524.B.01

Chamber of commerce registration number 61086665