Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruikt van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

Kabelgoten

De stevigste kabelgoten van Linebacker® vindt u bij Matten.nl. Direct uit voorraad leverbaar en binnen 2 werkdagen geleverd. Bestel hier direct u kabelgoot.

Kabelgoten voor kabelbescherming

Matten.nl heeft een breed aanbod kwaliteits kabelgoten, speciaal ontwikkeld voor kabelbescherming van enkele en meerdere kabels of slangen. De kabelgoten zijn gemaakt van polyurethaan en daarom goed bestand tegen alle weersomstandigheden.

Kabelgoten: bescherming van mens en materiaal.

De kabelgoten geven een veilige en makkelijke overgang voor voertuigen en voetgangers, terwijl het hoge draagvermogen kostbare (elektrische) kabels en slangen beschermt.

Deze veiligheidsproducten voldoen aan de industrie eisen en zorgen voor een veilige werkomgeving in gebieden waar veel verkeer aanwezig is. Het gaat hierbij om zowel voertuigen als voetgangers. De producten zijn ontwikkeld in samenwerking met veiligheidsmanagers, zodat ze goed samengaan met een ruim assortiment materiaal en voertuigen. De kabelgoten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit, lichtgewicht materiaal. Hierdoor zijn de kabelgoten eenvoudig te monteren en te demonteren en kunnen ze gemakkelijk worden getransporteerd en opgeslagen. Deze duurzame kabelgoten zijn ideaal voor het gebruik in publieke- en commerciële ruimtes en geschikt voor bouw- en industriële toepassingen.

De voordelen van kabelgoten.

Indien u werkt met kabels of slangen op een locatie waar veel verkeer is, is het van belang om gebruik te maken van een kabelgoot of kabelgoten. Het brengt zo zijn voordelen met zich mee om uw kabelgoot te bestellen op Matten.nl, namelijk:

 • De polyurethaan constructie is duurzaam in elk type weer;
 • Wij zijn de enige fabrikant in de wereld die maatwerk biedt, inclusief gegoten logos in het product;
 • Modulair koppelbaar design voor makkelijke montage, demontage en opslag;
 • Solide constructie voor voetgangers en voertuigen.

In ons assortiment vindt u kabelgoten bestaande uit 1 tot maximaal 5 goten. Zo kunt u een maximaal van maar liefst 5 kabels beschermen met slechts één product. Hierbij beschikken onze beschermers over een aantal andere speciale eigenschappen:

 • Modulair koppelbaar design voor makkelijke montage
 • Guard Dog Low Profile ADA met ingebouwde ADA/DDA toegangelijkheids hellingbanen
 • Guard Dog Dog-Bone Connectors voor een eindeloze uitbreiding in de lengte
 • Guard Dog gepatenteerd 5-staafs loopvlak voor maximale grip
 • Guard Dog verstevigd luik met scharnieren voor het gemakkelijk plaatsen kabels en slangen
 • Fastlane voor lichtgewicht voertuigen en loopverkeer.
 • Fastlane universele veiligheidskleuren.

Bekijkt u eens de verschillende kabelgoten die wij aanbieden. Vindt u de kabelgoot die u zoekt? Plaats dan direct uw bestelling, dan bezorgen wij hem al binnen 2 dagen op het door u gewenste adres. Meer informatie over kabelgoten en/of onze andere producten? Neem dan even contact met ons op door te bellen naar 078 760 07 07

 Cable Protection System graphic